Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29€- Άμεση Παράδοση σε 48 ώρες
Τηλέφωνο Παραγγελιών 2130417289
Αναζήτηση

Aλλαγές/Επιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ - ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2130417289.

1. ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε αρχικά με το αρμόδιο τμήμα του eshop στο 2130417289, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή και τον λόγο της αλλαγής τους. 

Οι αλλαγές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Αλλαγές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με το παραπάνω αρμόδιο τμήμα του Eshop. Οι αλλαγές για να γίνονται δεκτές εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά του (απόδειξη/ τιμολόγιο). Εξαίρεση αποτελούν τα ελαττωματικά προϊόντα ή λάθος στην παραγγελία με υπαιτιότητα της Εταιρίας.

Ο πελάτης σε περίπτωση αλλαγής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν με την Speedex courier, στην διεύθυνση που θα του υποδείξουμε χωρίς να επιβαρυνθεί τα μεταφορικά της επιστροφής. Η νέα αποστολή επιβαρύνει αποκλειστικά τον καταναλωτή με το κόστος των 3€, ποσό που χρεώνεται στην αντικαταβολή της νέας του αποστολής.  

2 ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ;

Ο πελάτης σε περίπτωση που επιθυμεί επιστροφή χρημάτων πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά στο 2130417289. Η επιστροφή των προιοντων γίνεται με την Speedex courier στην διεύθυνση που θα του υποδείξουμε και αφαιρείται το ποσό των 3€ για τα μεταφορικά από το ποσό που πρέπει να του επιστραφεί. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή που παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν στις αποθήκες μας και διαπιστώσουμε ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (δεν είναι φορεμένο, δε φέρει φθορές εσωτερικές και εξωτερικές και συνοδεύεται από την αρχική του συσκευασία) και συνοδεύεται από όλα τα έγγραφά του (απόδειξη/ τιμολόγιο). Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με Αντικαταβολή, παρακαλείστε να μας υποδείξετε τραπεζικό λογαριασμό για να πιστωθεί με το αντίστοιχο πόσο. 

3. ΠΟΙΟΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ;

Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων (Άσκηση Δικαιώματος Υπαναχώρησης Νόμος 2251/1994 Άρθρο 3ι Παρ.1) τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον καταναλωτή. Σε περίπτωση που δε χρησιμοποιήσετε δική σας μεταφορική εταιρεία και επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τη SPEEDEX Α.Ε. ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, με την οποία συνεργαζόμαστε, και με χρέωση δική μας (Παραλήπτης), τότε από το ποσό των χρημάτων προς επιστροφή, θα σας αφαιρεθούν τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος. Το κόστος επιστροφής του προϊόντος με την SPEEDEX Α.Ε. ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ  ανέρχεται στα 3€. Στις παραγγελίες που έχουν επιβαρυνθεί με έξοδα αντικαταβολής 2€, το ποσό της αντικαταβολής  δεν επιστρέφεται.

4. ΑΛΛΑΓΕΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ

Για αλλαγές από Κύπρο ο πελάτης πραγματοποιεί την αλλαγή ή επιστροφή κατόπιν συννενόησης μαζί μας και επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα που ανέρχονται στο ποσό των 7€.   

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων στην Κύπρο, ο πελάτης στέλνει το προϊόν ή τα προϊόντα με δική του επιβάρυνση μεταφορικών και επιβαρύνεται τα τραπεζικά έξοδα για την επιστροφή των χρημάτων.

Θα θέλαμε ακόμα να επιστήσουμε την προσοχή σας, ότι για λόγους οργάνωσης του Τμήματος Επιστροφών, αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με έναν από τους άνωθεν τρόπους, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το προϊόν σας να μην φτάσει ποτέ στις αποθήκες μας.

 

BSOFT SHOES S.A

Λ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 151

ΑΘΗΝΑ  Τ.Κ 10447

 ΤΗΛ.: 2130417289 

 [email protected]

 

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

Δευτέρα-Παρασκευή:

10:00 πμ – 5:00 μμ

Filters
Sort
display
Close